COCA DE TREMPÓ
PER LA PASTA
Una tassa d’oli d’oliva
Una tassa d’aigua
Una tassa de seïm fus
Farina
20 gr de llevadura de cervesa
PEL TREMPÓ
3 cebes blanques mitjanes
4 pebres verds mallorquins
3 tomàtigues
Fondrem la llevadura dins l’aigua teba.
Dins un ribell posarem els líquids , anirem pastant a mà o a màquina
Afegint-hi la farina que ens vagi demanant fins a obtenir una pasta homogènia.
Ho deixarem tovar a un lloc càlid (no al sol ni al foc
però aprop d’un lloc calent o dins el forn (apagat).
Mentres tova tallarem el trempó, li escorrerem l’aigua cinc minuts en un colador i l’adobarem amb sal, pebre bò, pebre bord i oli.
En tenir la pasta tova (al cap d’uns 30-40 minuts)
la tornarem pastar una mica i l’estirarem.
La col.locarem damunt una llauna untada de seïm
i li posarem el trempó per damunt.
Ho enfornarem a 180º uns 35 minuts o fins que estigui la vorera dauradeta.
MARI NOVA
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada