COCA DE TREMPÓ

dimecres, 11 de maig del 2011

COCA DE TREMPÓ

PER LA PASTA
Una tassa d’oli d’oliva
Una tassa d’aigua
Una tassa de seïm fus
Farina
20 gr de llevadura de cervesa

PEL TREMPÓ
3 cebes blanques mitjanes
4 pebres verds mallorquins
3 tomàtigues


Fondrem la llevadura dins l’aigua teba.
Dins un ribell posarem els líquids , anirem pastant a mà o a màquina
Afegint-hi la farina que ens vagi demanant fins a obtenir una pasta homogènia.
Ho deixarem tovar a un lloc càlid (no al sol ni al foc
però aprop d’un lloc calent o dins el forn (apagat).
Mentres tova tallarem el trempó, li escorrerem l’aigua cinc minuts en un colador i l’adobarem amb sal, pebre bò, pebre bord i oli.
En tenir la pasta tova (al cap d’uns 30-40 minuts)
la tornarem pastar una mica i l’estirarem.
La col.locarem damunt una llauna untada de seïm
 i li posarem el trempó per damunt.
Ho enfornarem a 180º uns 35 minuts o fins que estigui la vorera dauradeta.

MARI NOVA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada