Rollets orientals amb verduretes

dilluns, 17 de gener del 2011
Ingredients per a 6 persones

PASTA:

3 ous, uns 200 gr de farina i un tassó de llet amb un polsí de sal, tot ben batut.

FARCIT:

Dos porros, ½ kg pastanagons, 150 gr de xampinyons, una col varietat “borratxó” o col xinesa, 25 gr de pinyons, oli d’oliva, una cullerada de salsa de soia i sal.

 

MODO DE FER-HO

En una paella amb oli posam a sofregir les verduretes tallades ben petites i el pastanagó rallat. Amb el mateix ordre que estàn escrites i una pausa d’un minutet entre cada incorporació.
En els darrers minuts hi incorporarem la salsa de soia i la remenarem bé per tal d’impregnar tots els vegetals.

PASTA DELS ROLLETS O CREPS

La pasta per a fer els rollets és la mateixa que la de les creps, amb la qual cosa podem fer-ne demés i servir unes creps amb xocolata o mermelada de postre.
En una paella crepera o antiadherent anam fent les creps amb foc molt suau i un satriï a proa. Incorporam un poc de pasta i immediatament vovem bé la paella per impregnar per igual tota la base, volcant tota la pasta sobrant novament dins el recipent., D’aquesta forma ens sortiran totes igual de primetes i seràn més mengívoles i més bones d’enrollar.
Les anam reservant en un plat i en fem fins a acabar la pasta ja que ténen moltes utilitats, com és ara oper fer amb pernil i formatge, amb tonyina i mahonesa, amb lletuga i surimi, com a postres, etc…
Un cop tenguem les bases les omplirem de verdura, les donam mitra volta i doblegam els dos costats abans d’acabar el rollet. Les anam reservant en un plat i en tenirles totes i ser l’hora de dervir, les pasma per la paella amb una mica de mantega volta i volta.
Si no les voleu fer vegetarianes podeu posar-hi o gambetes pelades, o pollastre torrat esmicolat o pernil dolç.

GLOSA

En qualsevol ocasió
És un plat molt ben rebut
Si és aperitiu, xapat,
Si és per dinar, amb arròs blanc,
per sopar no és feixug
i a les festes és un punt.

SI LO DESEAS PUEDES SOLICITAR ESTA RECETA EN
CASTELLANO, INGLÉS, FRANCÉS, ITALIANO,
HOLANDÉS, BÚLGARO,  ALEMAN o CHINO a :
Mari Nova


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada