Ingredients:
Porro, pebre verd i vermell, pastanagó i col. juavert, pances i pinyons.
Dos ous, arròs salvatge de tres colors o basmati, oli d’oliva, salsa de soia i sal.
COM FER-HO:
En una olla amb aigua posam a bullir l’arròs i el colam.
En una paella feim una truita de juavert amb un poc de sal.
Tallarem les verduretes el mes petites posible i les anirem sofregint en una paella gran incorporant-les pel mateix ordre que les he nomenades i amb un minut de diferència cada grup.
Incorporam l’arròs bollit, rectificam de sal i anam mesclant.
Finalment tallarem la truita a trocets i decorarem abans de servir.
GLOSA
Si t’agraden els colors
I cerques un menjar sa
Aquest plat potser ho té tot
I en un dinar si sou molts
Quedaràs molt ben parat.
Però té una obligació
que no pots passat per alt
se l’han de menjar amb bastons
i no valen remilgats.
Mari Nova
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada