PAELLA VALENCIANA

dimarts, 7 de juny del 2011


Ingredients per a 8 persones

SOFREGIT:
Un porro
2 tomàtigues
2 pebres verds
3 alls
Oli d’oliva
Sal gruixada

350 gr de carn de pollastre (cuixes desossades)
300 gr de mongetes tendres planes
1’5 l de brou de verdures o 2 pastilles de brou Santiveri
200 gr de carxofes congelades
700 gr  d’arròs
Un sobre de Paellero

 Aquesta recepta es una versió a l’enrevés de com fem la paella a Mallorca ja que l’ordre del sofregit està invertit.
 Primerament tallam els ingredients típics del sofregit i els trituram amb la batedora.
 En una paella posam oli i una ambosta moderada de sal gruixada.
 Sofregim el pollastre a trocets ( només fins que torni blanc ).
 Hi incorporam els vegetals trossejats i els donam unes voltes abans de
 posar-hi la mescla del sofregit que hem triturat.
 Anam remenant tot seguit fins que comenci a secar-se i li
 posam l’aigua.
 En bollir li posam el sobre d’espícies i l’arròs.
 Remenam bé una vegada i ja ho deixam coure 10 minuts al foc i 8 al forn.

Text i foto: Mari Nova

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada