Ingredients per a 8 persones
SOFREGIT:
Un porro
2 tomàtigues
2 pebres verds
3 alls
Oli d’oliva
Sal gruixada
350 gr de carn de pollastre (cuixes desossades)
300 gr de mongetes tendres planes
1’5 l de brou de verdures o 2 pastilles de brou Santiveri
200 gr de carxofes congelades
700 gr d’arròs
Un sobre de Paellero
Aquesta recepta es una versió a l’enrevés de com fem la paella a Mallorca ja que l’ordre del sofregit està invertit.
Primerament tallam els ingredients típics del sofregit i els trituram amb la batedora.
En una paella posam oli i una ambosta moderada de sal gruixada.
Sofregim el pollastre a trocets ( només fins que torni blanc ).
Hi incorporam els vegetals trossejats i els donam unes voltes abans de
posar-hi la mescla del sofregit que hem triturat.
Anam remenant tot seguit fins que comenci a secar-se i li
posam l’aigua.
En bollir li posam el sobre d’espícies i l’arròs.
Remenam bé una vegada i ja ho deixam coure 10 minuts al foc i 8 al forn.
Text i foto: Mari Nova
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada