R o b i o l s

dimecres, 27 d’abril del 2011

Ingredients per a 18 robiols
1 1/2  kg de farina
3 vermells d’ou
300 gr. sucre en pols
300 gr. de saïm
suc de 3 taronges
3 tasses d’oli
FARCIT: Pot ser de confitura, brossat o cabell d’àngel però ha de tenir una consistència espessa.

En primer lloc batrem els ingredients més líquids i després mesclarem la resta i ho reposarem una mica.
Farem unes bolleres de pasta com un anou de grosses.
Amb un corró estirarem cada bolleta damunt paper de film.
Hi posarem damunt el farcit i taparem cada robiolet.
Sense llevar el film i amb una forqueta farem les puntetes.
Retirarem el film, retallarem els desperfectes i posarem els robiols damunt la llauna untada de saïm.
Enfornarem a 180º uns 20 minuts

GLOSA
Tant si plou com si fa sol
per Pascua heu de fer taulada
que no hi falti una panada
ni molt manco un robiol

Mari Nova

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada