F I D E U À

dijous, 31 de març del 2011

Ingredients per a 6 persones
Una sípia
Un pebre vermell petit
Un pebre verd
2 alls
250 gr tomàtiga triturada o rallada
600 gr de fideus curvats
150 gr de mongetes tendres
100 gr de pèsols
Unes fulletes de juavert
1 ½ l Aigua de València
400 gr de rap
250 gr de musclos
250 gr de gamba pelada

En una paella amb un poc d’oli fregirem la sípia i si amolla aigua la hi traurem i la reservarem en un tassó.
Posarem un poc més d’oli i fregirem els pebres trocejats amb dos alls.
En essér fregits hi afegirem la tomàtiga, uns minutets després els pèsols i les mongetes tendres a trocets i acabarem de confitar el sofregit.
Quan la tomàtiga agafi color hi incorporarem els fideus, sal i en haver remenat uns minutets, l’aigua calenta. Mesclarem bé i en bullir hi posarem el rap a trocets, les gambes i els musclos sense remenar massa. En els darrers minuts afegirem la picadeta d’all i juavert mesclada amb l’aigua de la sípia i un póls de safrà.
Bastaran vint minutets de coure-ho tot plegat per a aconseguir una FIDEUÀ exquisida.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada