HISTÒRIA D’AMOR DELS MEUS BESAVIS MATERNS

dijous, 17 de març del 2011
 És la història i destí de'n Salvador i na Maria de la qual jo faig el nom.

 Eren els pares de la meva padrina Catalina que essent joves s'enamoraren,  però ben aviat, els pares de'n Salvador , que eren una família rica per l’època, li varen dir que aquella relació no li convenia perquè na Maria era massa pobra.

 En Salvador, que era molt bon fill, li va dir a na Maria que no comptava amb els suport dels seus pares i haurien de deixar la relació.

Els dos , poc temps després, es casaren cada un pel seu compte i el padrí Salvador i la seva dona aviat tingueren un fillet, en Miquel. Un any més tard va néixer el segon fill: Na Francisca, però aquell va ser un dia trist perquè la dona de'n Salvador va morir en el part.

 Aleshores na Maria ja era vídua. El seu home havia estat envestit per un carro quan venia a les fosques de fer feina de Sa Pobla amb bicicleta i se li clavà un tirador del carretó a les costelles deixant-lo mort en l’acte.

 Ella havia quedat vídua als 29 anys i el destí els va tornar a unir. Aquesta vegada per sempre.

 Es casaren i na Maria va surar els dos infantons del padrí i els 5 més que tingueren en comú: en Joan, en Salvador, na Catalina, na Maria i en Tomeu.

 Anys després, la nora pobra va ser l'unica de les cinc nores que, voluntariament, va fer-se càrrec dels sogres vellets que inicialment no la volien.

NOMS DELS PROTAGONISTES:
Salvador Serra (Cas Comte) i Maria Gayà 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada