SOPES I CREMES

dimecres, 16 de març del 2011

Ingredients per a 8 persones:
Una carabassa de quilo
Un manat de porros
2 carabacins
3 pastanagons
2 patates
Una poma
3 l d’aigua mineral
Un raig generós d’oli d’oliva
Sal, pebre bo, gengibre i nou moscada
3 porcions de formatge cremós El Caserio

Palarem la carabassa, les patates, la poma i els pastanagons.
Arreglarem i trocejarem els porros, els carabacins i tot el demés.
Posarem una olla al foc amb un raig d’oli i anirem fregint les verdures.
En haver donat unes voltes salpebrem i li posam l’aigua que bulli a foc fort durant 20 minuts.
Apagarem el foc i li posarem els formatgets que es fonguin.
Deixarem reposar uns minutets amb l’olla tapada i servirem en sopera calenta acompanyat de crostons de pa mallorquí fregits.


GLOSA

Les cremes fan i no fan
Son sanes i no engreixen massa
I semblen més senyorials
Si les fas amb carabassa.

Mari Nova
CUINAR I GLOSAR TOT ÉS COMENÇAR

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada